2012-03-10 17:39:49• hírek • Szatmar.ro

Légy képben a foci tophíreivel – topliga.hu

Tapasztalt és sikereket elért, ám továbbra is sikeréhes stábbal indult útjára Magyarország új fociportálja, a topliga.hu. Az oldal célja, hogy egy újabb megjelenési felületet biztosítson a magyar labdarúgásnak.

A kínálat azonban természetesen nem merül ki pusztán a magyar NB1-el és NB2-vel. A topligán élőben követheted az öt topliga (angol, francia, német, olasz, spanyol) mellett a holland, a belga, az osztrák, a görög, az orosz és a svájci pontvadászat bajnokiainak eredményeit. Természetesen nem maradhat ki a Bajnokok Ligája és az Európa-liga sem, amely sorozatoknak szintén kiemelt figyelmet szentel az oldal. Az oldalon mindent megtalálsz, amit a nemzetközi labdarúgásról tudni érdemes.

A topliga egyik szembetűnő jellegzetessége, hogy nagyon könnyen átlátható, az olvasó gyorsan hozzájuthat a keresett információkhoz. Az alkotók nagy részét az nb1.hu egykori munkatársai alkotják, aki tehát hozzászokott a tárgyilagos, de kritikus, hiteles, ám de könnyed, gyakran humoros írásmódhoz, annak ezúttal sem kell csalódnia.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: